Uppgraderingsdagen 5/12

TNCC7thHej alla TNCC-instruktörer.

Vi har nu påbörjat översättningsarbetet med TNCC 7:e upplagan, vilket innebär att det finns anledning att alla planerar in sin uppgradering, så vi kan fortsätta med utbildningsmissionen, utan avbrott. Vi kommer att köra kurser enligt 6:e upplagan hela hösten, då vi fått dispens året ut, men fr.o.m. 2015 är det 7:e upplagan som gäller.

Vi har bokat av hela dagen 5/12 och lokalen är Rehabsalen på Norrbacka institutet på KS/Solna( karta skickas ut senare)  Vi ordnar så att alla kan ta sig till Stockholm över dagen och RST står för resekostnaderna. Det innebär att alla gör sina resebokningar via Ticket Online. Det går ju att boka resan via telefon och få personlig kontakt, men online går utmärkt och blir billigare. Är du osäker på hur, så hör av dig.

Alla aktiva instruktörer kommer att få den nya svenska manualen i mitten av hösten och sedan hoppas vi att så många som möjligt kan medverka på uppdateringsdagen 5/12. Skulle någon trots allt inte kunna den dagen, så fixar vi det på ett smidigt sätt. Vi är ju kända för att lösa problem och det kommer vi att fortsätta med.

Programmet för den kommande uppgraderingsdagen 5/12 är:

  • Föreläsning: Triagering på sjukhus. Anna Granqvist Cane/Solna
  • Alla gör den nya skrivningen
  • Genomgång av nyheterna i 7:e upplagan
  • Genomgång av praktiska stationer och praktisk examination
  • Genomgång av hur de nya kurserna är upplagda inkl. schemat

Anmälan till Christian Åslund chas_as@hotmail.com 

Bifoga aktuell hemadress så att vi skickar manualen till rätt ställe.

m.v.h Agneta/Christian